Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών συμμετείχα ως εθελόντρια στο πρόγραμμα συσσιτίων και στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Το 2010 ξεκίνησα να εργάζομαι έως ψυχολόγος στην Ογκολογική πτέρυγα του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα απέκτησα το πτυχίο μου στην Κλινική Υπνοθεραπεία- Ύπνωση. Το 2012 παρακολούθησα το Master of Clinical Psychology στο Leiden University of Netherlands.

Από το 2013 μέχρι το 2014 αποτέλεσα εξωτερική συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας και εργαζόμουν με άτομα που πάσχουν από πολλαπλή σκλήρυνση και με τους συγγενείς τους. Επίσης, έκανα πρακτική άσκηση στη μονάδα απεξάρτησης Π.Ε.Θ.Ε.Α του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας σε ομαδικές ψυχοθεραπείες εξαρτημένων ατόμων σε ουσίες.

Ήμουν εισηγήτρια στον όμιλο Πρώτων Βοηθειών του Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης το 2013 και πλέον ταυτόχρονα ήμουν ομιλήτρια σε μια σειρά διαλέξεων σε συνεργασία με την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη. Επιπρόσθετα συμμετείχα σε πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής εκπαίδευσης έως ψυχολόγος σε ομάδες ασθενών με ΣΚΠ σε συνεργασία με Φαρμακευτική Εταιρία.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασκώ ιδιωτικά το επάγγελμα του Ψυχολόγου. Εργάζομαι με ομάδες γονέων, ομάδες ασθενών και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και βασικό εργαλείο της δουλειάς μου είναι η κλινική ύπνωση. Έγραψα ένα βιβλίο αυτογνωσίας «Συλλέκτης Ευτυχίας», το 2015 από εκδόσεις Γλάρος. Διαχειρίζομαι την σελίδα «Ψυχικές Καταδύσεις», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφω για την Εναλλακτική δράση και είμαι η ψυχολόγος της ομάδας του κ. Τούφα Κωνσταντίνου, στο κέντρο λογοθεραπείας του, στη Νάουσα, με στόχο την συμβουλευτική γονέων.